SERVEIS

Aixecament de plànols

Li agradaria disposar dels plànols dels immobles de la seva cartera per poder oferir un millor servei als clients?

Sap que disposar de plànols pot facilitar la venda d'un immoble perquè donen informació al possible comprador de totes les seves característiques i possibilitats?

HABITÈCNIA, PLASMEM FIDELMENT LA REALITAT SOBRE EL PAPER.

 
Creació de plànols a partir d'un element ja construït (habitatge, local, edifici, nau industrial,...) que permeten disposar d'una informació fiable i ajustada a la realitat.
 
Les característiques dels aixecaments varien en funció de la seva finalitat i de les necessitats del client. En aquest sentit, els plànols més habituals són els de planta, alçat i secció, que s'il·lustren amb informacions tant diverses com la distribució, les cotes, les superfícies, les instal·lacions, l'estructura, etc.
 
 A Habitècnia li oferim un servei àgil i professional que ens permet donar resposta a totes les demandes independentment de la seva complexitat, des de l'habitatge més reduït fins a l'edificació més gran i singular.
 
Així mateix, i com a professional immobiliari, li oferim la possiblitat de beneficiar-se d'importants descomptes en funció del volum de contractació.
 

Contacti  amb Habitècnia i gaudeixi de les nostres tarifes per a professionals del sector immobiliari.