RECURSOS

16.07.15

NOU DECRET 30/2015 SOBRE PLANS D'AUTOPROTECCIÓ

La Generalitat de Catalunya ha aprovat recentment un nou decret d’autoprotecció (Decret 30/2015, de 3 de març) que substitueix el  82/2010.

L’objectiu d’aquest nou decret és bàsicament reduir el temps i el cost de la tramitació i registre dels plans d’autoprotecció (PAU) que han de presentar les entitats organitzadores d’algunes activitats (curses, concerts, fires,...)  i els titulars d’algunes instal·lacions (industrials, sanitàries, residencials,..).

Amb el nou decret també es redueix el nombre d’activitats i instal·lacions que han de disposar de pla d’autoprotecció, quedant fora d’aquesta obligació aquelles que tenen un risc més baix.

El text complert de la disposició que va entrar en vigor el passat 5 d’abril i el llistat complert de les activitats obligades a disposar de PAU es pot consultar en el següent enllaç.

Si vostè necessita un pla d’autoprotecció contacti amb Habitècnia, l’assessorarem i donarem a resposta a les seves necessitats. Ens trobareu al 972 20 69 01 o a la nostra oficina de Girona.

NOU DECRET 30/2015 SOBRE PLANS D'AUTOPROTECCIÓ