RECURSOS

29.08.14

ESTRENEM LA NOVA WEB PLANESAUTOPROTECCION.ORG

Fruit de la col·laboració entre habitècnia i E360 Serveis Globals d'Enginyeria neix www.planesautoproteccion.org, una web especialitzada en els coneguts com a Plans d'Autoprotecció (PAU). D'aquesta manera s'amplia i es reforça la col·laboració professional que es va iniciar amb www.certificados-energeticos.org.

Els Plans d'Autoprotecció són els documents que avaluen per un determinat centre o activitat les emergències que s'hi poden produïr, tant a conseqüència de la seva pròpia activitat com de situacions de risc externes, i estableixen el conjunt de mesures necessàris per a prevenir-les i/o controlar-les.

A Catalunya, els plans d'autoprotecció (PAU) es troben regulats del decret 82/2012, de 29 de Juny pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció.

Entre d'altres i com a exemple, estan obligats a disposar de Pla d'Autoprotecció les escoles bressol, les curses esportives, les festes populars, les residències d'avis o els hospitals.

a www.planesautoproteccion.org disposem de tècnics acreditats per a la redacció de qualsevol tipus de Pla d'Autoprotecció i d'una àmplia experiència en aquest camp.

Així doncs, us invitem a descobrir la nova web on podreu trobar més informació sobre els PAU's.

ESTRENEM LA NOVA WEB PLANESAUTOPROTECCION.ORG